Tipflits

Beurzen-deadlines naderen

Dat laat je toch niet liggen? De Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs (deadline 1 februari) en de eerste ronde Journalismfund-eu van 2015 (deadline 26 januari). In de jury van de VL-NL Journalistenbeurs neemt overigens een bekende van de VVOJ plaats: Piet Depuydt (De Tijd, nu nog VVOJ-penningmeester). Niet dat dat wat uitmaakt, maar toch: wacht niet langer met aanvragen!!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk