Tipflits

Journalism2ls begint Journalismtools

Wie hem op Twitter of Pinterest volgt (of op de VVOJ-conferentie in Kortrijk zag) weet dat @Journalism2ls altijd in is voor het delen van kennis. Mooi bericht dus: in 2015 komt er een open platform dat journalisten met digitale aspiraties nog meer gaat helpen dan 140 tekens per keer kunnen. Wees er vanaf het begin bij!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk