Tipflits

Toolbox internetten mét privacy

De waakhond van privacy op het internet, Bits of Freedom, stelde een eigen toolbox samen om te kunnen internetten mét privacy. Neem hier een kijkje. Houd ook de privacy-cafés in de gaten van de organisatie in het hele land, zoals binnenkort in Amersfoort (10 januari) en Nijmegen (24 januari), zie de agenda.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk