Tipflits

Verplichte (derde kerstdag)kost 7

En als je dan op derde kerstdag je lege flessen inlevert en je houdt er een euro of drie aan over, bestel (en lees!) dan het Poynter Institute e-book dat je wellicht in 2015 helpt een van je goede voornemens uit te voeren: dermate goede journalistiek leveren dat je er een prijs mee wint. Al is het woord ‘prijswinnend’ aan inflatie onderhevig, interviews met journalistieke prijswinnaars blijven altijd interessant. Een voorproefje (over een wel heel actueel onderwerp) via Poynter zelf.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk