Tipflits

Verplichte (kerst)kost 6

Deze leesgang kan heel wel tot verslaving leiden: kijk nu eindelijk eens (echt, of wat langer) op de pagina’s of de site van The Economist en je zou zomaar een (digitaal of papieren) abonnement kunnen nemen. Zodat je in 2015 ook wat te lezen (en overdenken) hebt. Journalistiek zonder bylines, waar vind je het nog? En elke dag een cijfer of grafiek, niet gratuit maar omdat het verheldert!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk