Tipflits

Verplichte (kerst)kost 5

In een Kerstdiner zit altijd ook wel een spoom. Even uitbuiken en dan op naar de reerug. Dus ook in de leeskost even iets luchtigs: TheSnowmanFiles van The Conversation. Maar kijk en passant dan ook eens naar de rest van de site. Moet zoiets er ook niet in het Nederlands komen? (Sssst, wordt aan gewerkt. #leukvooruitzicht).

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk