Tipflits

The Logan Symposium, terugblik

Tussen 5 en 7 december vond in Londen The Logan Symposium 2014 plaats, drie dagen waarin de onderzoeksjournalistieke focus geheel lag op ‘secrecy, surveillance and censorship’. Een terugblik op de vele speeches en workshops is nu beschikbaar, VVOJ-leden waren aanwezig (daarover later meer op onze site) en Karin Spaink schreef alvast een blog.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk