Tipflits

YanukovychLeaks, the video

Het blijft toch een van de opzienbarendste journalistieke wapenfeiten van 2014: een groep Okraiense journalisten stuit in het buitenhuis van de gevluchte oud-president op tienduizenden documenten. Niet keurig in mappen, maar drijvend in de vijver. En slaagt er in de stukken veilig te stellen en te onderzoeken. Van de reddingsoperatie maakte het collectief een mini-documentaire, die kijkt als een thriller. Doen dus, dat kijken.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk