Tipflits

Herbeleef Kortrijk: impressie in beeld

Tijdens de Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2014 in Kortrijk maakte SeaMedia een video-impressie. Highlights en topthema’s, om nog even terug te blikken. En vergeet de inmiddels rijk gevulde congrespagina niet: tipsheets en werkgroepverslagen nu compleet.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk