Tipflits

Extra ronde Journalismfund

Voor de collega’s die over de grens kijken (en onderzoeken): Journalismfund heeft een extra ronde ingelast waarin 25.000 euro te verdelen is. Heb je een goed transnationaal onderzoeksidee en collega’s over de grens om het mee te maken, kom dan maar op voor 26 januari 2015! En wil je misschien advies hoe je aanmelding zo kansrijk mogelijk te maken? Skype dan op 10 december met Brigitte Alfter van Journalismfund en krijg gratis advies.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk