Tipflits

Impact van onderzoeksjournalistiek

Het Global Investigative Journalism Network GIJN houdt (uiteraard) een warm pleidooi voor  onderzoeksjournalistiek. Maar niet zomaar: met een project waarin het belang en de impact ervan onderbouwd wordt. Een rapport, een video, voorbeeldverhalen: wie zijn baas nog moet overtuigen hoeft alleen maar deze link te sturen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk