Tipflits

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Het European Journalism Centre beheert de gelden voor het Innovation in Development Reporting Grant Programme (ofwel: geld van de Bill and Melinda Gates Foundation waarmee vernieuwende verhalen over de Millenniumdoelen gemaakt kunnen worden). De ronde van 2014 is zojuist afgesloten, de winnaars vind je hier (onder meer De Volkskrant en OneWorld zitten erbij). En er wordt alvast een nieuwe ronde aangekondigd. Deadline 25 februari 2015, indienen kan vanaf 14 januari 2015 bij het EJC.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk