Tipflits

Dataharvest 2015: inschrijven voor (heel) vroege vogels

De inmiddels vermaarde samenkomst van journalisten, hackers en programmeurs, Dataharvest, heeft de editie 2015 op de congreskalender gezet: van 7 tot 10 mei 2015, opnieuw in Brussel. En als je nu al boekt, ben je een heel vroeg vogeltje en bespaar je flink!

Bekijk meer informatie over Dataharvest+ 2015 in de VVOJ Agenda.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk