Tipflits

Wie veel moet (beeld)verhalen…

… heeft nooit genoeg inspiratie. Was er tot voor kort niets in de Nederlandse taal, nu verschijnt in korte tijd al het tweede boek (plus een website) over journalistieke vertelkust: “How to Story” van drie Vlaamse collega’s. Met ditmaal aandacht voor het vertellen van beeldverhalen. En voor als je het onvolprezen boek van Henk Blanken en Wim de Jong inmiddels uit hebt.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk