Tipflits

Luistertip: Reporter en Volkskrant in Argos

Veiligheidscultuur bij nucleaire reactor van Petten nog steeds niet op orde. Dat is nieuws op zaterdag 18 oktober. Een onderzoeksverhaal in de krant door de ene journalist, en op de website van het TV-programma door de ander. Hoe komt zoiets tot stand? Was het samenwerken, was het liefde, of gedwongen uithuwelijking? Hoor Jacco Versluis (KRO-NCRV Brandpunt Reporter) en Jeroen Trommelen (De Volkskrant) bij Argos uitleggen waarom en hoe je samenwerkt (of niet).

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk