Tipflits

Luistertip: Henk Blanken vertelt over vertellen

In het NTR-programma Kunststof van donderdag 9 oktober vertelde Henk Blanken over 37 jaar journalistieke arbeid, maar vooral over het vertellen van verhalen. Hoor één van de schrijvers van het Handboek Verhalende Journalistiek nog eens beeldend uitleggen hoe goed en meeslepend te schrijven.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk