Tipflits

IRE-kanaal met tutorials

Investigative Reporters and Editors is gestart met een speciaal YouTube kanaal met ultrakorte video tutorials over allerlei onderzoekstechnieken. Van visualisatie (hoe breng je documenten interessant in beeld) tot het overtuigen van weigerachtige bronnen. StoryShorts, leuk voor bij een kopje koffie als je even in een dip zit.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk