Tipflits

Herken de rommel

Op de VVOJ-conferentie in Kortrijk wordt er een hele sessie aan gewijd: hoe herken je tussen de rommel op sociale media de pareltjes en de echte vondsten. Met het Verification Handbook in de hand. Maar voor wie meer wil, kijk dan ook eens hiernaar: een tipsheet met ‘Crap Detection Resources’!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk