Tipflits

Alle tips om een verhaal te verkopen

Op de Dag van Het Grote Verhaal (19 september) in het Universiteitstheater in Amsterdam krijgt stedenbouwkundige Hester twee minuten om haar verhaal te pitchen voor een jury van uitgevers, een fondsbeheerder en een hoofdredacteur. Lees hier de tips die zij en de andere bezoekers kregen. Voor Villamedia maakte Peter Olsthoorn ook nog een lijst met goede suggesties.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk