Tipflits

Mapping Digital Media: 50 rapporten

De Open Society Foundation stelde zich in 2011 de taak in kaart te brengen wat de invloed van digitale media op informatievoorziening en journalistiek is. De rapporten-serie is nu af: meer dan 50 landenrapporten zijn het geworden. Je zou het een must read kunnen noemen. Niet zoveel tijd? Lees dan in elk geval de artikelen die het Global Investigative Journalism Netwerk eraan gaat wijden.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk