Tipflits

Radio. And then some…

National Public Radio, heet het nog steeds. NPR, de publiek bekostigde informatiezender van de Verenigde Staten. Maar oh, wat maken ze ook mooie verhalen op andere platforms! @Anja_Vink spotte dit prachtige multimediaproject. Over buurtscholen en de dingen die voorbij gaan.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk