Tipflits

Teveel om op te noemen: digitale startups wereldwijd

James Breiner maakte voor het International Journalists’ Network een inventarisatie van digitale startups wereldwijd. Het zijn er (niet zo gek) duizenden. Vele delen op hun site ook kennis over verdienmodellen en andere wetenswaardigheden voor verse digitale ondernemers.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk