Tipflits

Geinteresseerd in open data?

Voor onderzoekers, ontwikkelaars en journalisten die geïnteresseerd zijn in open data is dit een aardige site om in de gaten te houden: Open Data Stack Exchange, vraagbaak, online platform, forum en crowd sourcer ineen. Iedereen vraagt, iedereen antwoordt. Wie weet helpt het je  op weg.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk