Tipflits

Vergelijkend warenonderzoek

Hoe vergaat het journalisten binnen de Europese Unie? Lijken hun werkomstandigheden op elkaar, hoe staat het met vrijheid van meningsuiting en de pers? En met bronbescherming binnen de Unie? Het Center for Media Pluralism and Media Freedom maakte een interactieve kaart waarop je kunt vergelijken. Met dank aan @gijn.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk