Tipflits

Persinnovatieregeling geevalueerd

Wie wel eens een gooi heeft gedaan naar gelden uit de sinds 2010 bestaande pot van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek zal benieuwd zijn naar de evaluatie van de Persinnovatieregeling zelf. Korte samenvatting: op de goede weg, maar het kan beter. Lees de evaluatie hier.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk