Tipflits

Luistertips

Al is de komkommertijd dit jaar ver te zoeken, de twee onderzoeksjournalistieke radioprogramma’s in Nederland nemen tijd voor reflectie. Om te horen wat onderzoekende collega’s drijft. Argos gebruikt ook dit jaar weer de maand augustus voor de serie ‘Luizen in de Pels’, en Reporter Radio wijdt deze zomer aandacht aan de onderzoekspraktijk in het buitenland (de uitzending over België is al geweest maar te vinden op de website!). De moeite waard.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk