Tipflits

Geen zomerdip maar summerschool

Zijn al je opdrachtgevers op vakantie? Een dag over en zin om bij te spijkeren? Ook deze zomer heeft De Redactie weer een groot aantal zomerschoolactiviteiten, en VVOJ-leden krijgen op bepaalde, aan onderzoeksjournalistiek verwante, trainingen nog 10% korting ook. Vraag ernaar met je VVOJ-lidmaatschapsnummer in de hand!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk