Tipflits

Unieke kijk op de Grote Oorlog

Hoe levend de geschiedenis na honderd jaar nog is, ook met een journalistieke bril op, laat The Guardian zien met een unieke interactieve documentaire over De Groote Oorlog. Verwacht meer hierover op het VVOJ congres in Kortrijk op 7 en 8 november, dat in het teken staat van waarheidsvinding in oorlog en crisis.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk