Tipflits

Criminal minds, wat begweegt hen?

Journalisten onderzoeken wat er fout gaat, bekokstoofd wordt of onwettig verkregen, en analyseren het hoe en waarom. Collega’s in Oost-Europa gaan nog een stap verder: ze vragen het veroordeelde criminelen zelf. Van drugsdealers tot mensensmokkelaars. Reportages van achter de tralies. Bekijk ze, en begrijp ze.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk