Tipflits

Wegener Persdienst maakt onderzoeksjournalistieke ‘longread’

Op basis van uitvoerige research van correspondent Jessica Maas maakte de Wegener Persdienst een longread over de weg die Syrische vluchtelingen afleggen om het oorlogsgeweld in hun land te ontvluchten. Lees dat verhaal, en ervaar ook wat doordachte vormgeving kan doen!
By the way: wie denkt mee over een handig Nederlands woord voor dat lelijke ‘longread’?

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk