Tipflits

Nieuwe data EU landbouwsubsidies

Op DataHarvest 2014 presenteerden Nils Mulvad en Tommy Kaas (onder meer) de nieuwste database met landbouwsubsidies van 23 van de 28 EU lidstaten. De cijfers voor Nederland zijn er nog niet, voor België gedeeltelijk. Maar toch: Nu al nieuw voer voor mooie verhalen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk