Tipflits

Onderzoek de Millennium-doelen

Jaren geleden met veel tamtam afgesproken, nu op het punt om gehaald te worden: de acht zogenoemde Millennium-doelen. Of worden ze niet gehaald? Journalisten ingevoerd in de onderwerpen van de UN millennium development goals maakten een handboekje dat kan helpen om feit van fictie te scheiden en om verhalen in op te doen. Nu vast lezen, want in 2015 ligt de finishlijn, en nu al wordt besloten wat daarna aan de ‘doelen’ gedaan blijft worden. Levert altijd stof voor onderzoek op!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk