Tipflits

Graven naar grondstoffen

Voor wie onderzoek doet naar de olie-industrie, naar goud graaft of de revenuen van andere grondstoffen wil traceren geeft deze presentatie mogelijk nieuwe invalshoeken, bronnen of strategieën. Een van de vele tipsheets nog afkomstig van de wereldconferentie onderzoeksjournalistiek in Rio de Janeiro maar nog even actueel.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk