Tipflits

Gratis stock foto’s van Getty

JournalismTools

@Jouralism2ls en @martijnkleppe spotten weer iets moois: Getty Images gaat gratis zijn archief met stock foto’s ter beschikking stellen voor niet-commercieel gebruik. Als je hun eigen tool om te embedden maar gebruikt. Dan linkt de foto tenminste nog terug naar Getty en de maker.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk