Kenniscentrum, Tipflits

Datavisualisatie als marketing tool

Dr. Jacob Shama is directeur van een Amerikaans marketing bedrijf dat gebruik maakt van big data en datavisualisatie bij het opstellen van een marketing strategie. Hij presenteert regelmatig datavisualisaties op zijn website om te laten zien wat de mogelijkheden ervan zijn bij, onder andere, marketing. Zoals bijvoorbeeld deze datavisualisaties over onder andere LinkedIn, Twitter, en busritten in Londen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk