Tipflits

Wat onderzoeken de collega’s wereldwijd?

Het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) is -naast een gelauwerd collectief- ook een groep van ‘gewone’ collega’s die in hun eigen land mooi onderzoek doen. ICIJ’s website verzamelde wat er door de leden zoal in boekvorm wordt uitgebracht. Voor wie bijvoorbeeld wel eens een Spaanstalige ‘Prooi’ zou willen lezen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk