Tipflits

Veilig werken, ook in 2014

De VVOJ organiseert er op 21 januari een speciale training in: veilig werken in de digitale tijd (schrijf je in, er zijn nog enkele plaatsen!). Over de plas startte de Freedom of the Press Foundation een crowdfunding campagne om vier tools te steunen die de journalist hierbij van dienst kunnen zijn. Je vindt ze hier.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk