Jaarboek

Jaarboek 2013

VOOR LEDEN: Het Jaarboek 2013 bevat een bloemlezing van de beste Vlaamse en Nederlandse onderzoeksjournalistiek, met exclusieve making-of bijdragen door de makers zelf. Het Jaarboek werd gepresenteerd tijdens de VVOJ Conferentie in Zwolle in november 2013. Je vindt het Jaarboek 2013 hier.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk