Kenniscentrum, Tipflits

Verslaggever ‘groen’? Handig handboek!

Voor wie onderzoek naar milieuvraagstukken en ‘groene’ economie doet: een nieuw handboek op het web, vol tips en tutorials. GeoJournalism Handbook (in het Engels én het Portugees. Weet je direct waar de makers zitten… Juist. Brazilië.)

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk