Kenniscentrum, Tipflits

Voer voor freelancers

Een freelancer in België of Nederland zal tegen andere dingen oplopen dan een freelancer in Amerika. Maar soms ook niet. En dan kan je veel van elkaar leren. Freelancers, kijk dus eens naar deze website, van de Rory Peck Trust, wellicht zit er iets voor je bij!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk