Kenniscentrum, Tipflits

Nooit meer bang voor de (lokale) economie

Voor wie (economisch) wil gaan graven maar (nog) niet durft, voor wie mag gaan graven maar het (in zijn eentje) niet kan: Paul van der Cingel (econoom en docent aan de Hogeschool Windesheim) vertelt op De Nieuwe Reporter over zijn initiatief ‘Research voor de regio’ en de samenwerkingspilot met OLON. Doel: het helpen zoeken, vinden en maken van lokale en regionale verhalen met een economisch tintje. Heb je nog een heitje? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk