Kenniscentrum, Tipflits

Argumenten visualiseren, deel 2

In augustus 2012 signaleerden we al de geboorte van een nieuwe tool om argumenten overzichtelijk en aantrekkelijk te visualiseren. Mattermap bewijst inmiddels echt zijn toepasbaarheid (en wint nog prijzen ook!)

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk