Kenniscentrum, Tipflits

Lobby in de EU, nieuwe tool om te checken

Wellicht moet je, als je je druk maakt over lobby-activiteiten in Brussel, wel een licht activistische inslag hebben. Deze website heeft dat zeker, maar geeft toch ook nieuw inzicht en overzicht. En elk sprietje informatie is nuttig op dit toch ondoorzichtige terrein. Met dank aan @hackette7 😉

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk