Kenniscentrum, Tipflits

Valt er nog/alweer te verdienen in de journalistiek?

Met DNP, het model-Wijnberg (dat niet De Vijfde Macht gaat heten), The Post Online, Apache en de nieuwe versie van Follow the Money (to name a few) bouwend aan het journalistieke verdienmodel hier wat verplichte kost voor journalistieke entrepreneurs: het rapport ‘Chasing sustainability on the net’ onderzocht 69 journalistieke start-ups over de hele wereld. Geen tijd voor het hele rapport? Lees hier een handzame samenvatting.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk