Tipflits

50 verslaggevers uit 46 landen, één verkiezing en één nieuw stuk gereedschap

Wat gebeurt er als je 50 verslaggevers uit 46 landen een nieuw stuk gereedschap geeft om de Amerikaanse presidentsverkiezingen mee te verslaan? Een live-blog, net zo spannend als Election Night. GEN Live Desk (gemaakt door GEN Editors’ Lab), van start op 6 november (uiteraard), nu nog gratis te gebruiken, vanaf 2013 maandelijks af te rekenen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk