Kenniscentrum, Tipflits

TROS vs Pretium: uitspraak ook voor onderzoeksjournalisten interessant

Ze procederen al jaren: telecom-aanbieder Pretium versus de TROS. Mocht de TROS de wervingsmethoden van de telecommer aan de kaak stellen zoals de omroep deed? Vindt hier de zoveelste uitspraak in de soap, met een ook voor onderzoeksjournalisten interessante passage over de rechtmatigheid van undercoverwerk en opnames met verborgen apparatuur.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk