Jaarboek

Wij willen ons land terug

VVOJ Jaarboek 2011

Jaarboek 2011 cover138Leven Afghanen permanent in angst? Of gaat alles zijn gewone gang? Wordt er getrouwd net als vroeger en krijgen vrouwen en kinderen nu meer kansen? Geloven ze in een toekomst? Wij willen ons land terug geeft een nieuwe, onthullende inkijk in een land dat al dertig jaar in oorlog is.

Door Dirk Tieleman – Boek

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk