Jaarboek

Het WK-bid

VVOJ Jaarboek 2011

Jaarboek 2011 cover138Het was net geen elftal, de reeks reportages waarin RTL Nieuws aandacht besteedde aan de Nederlands-Belgische kandidatuur voor de organisatie van een WK voetbal, in 2018 of 2022. Maar veel scheelde het niet.

Door René Lukassen en Diane de Clerck – RTL Nieuws

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk