Jaarboek

‘Follow the money: het werkt echt!’

VVOJ Jaarboek 2011

Jaarboek 2011 cover138Ze zitten nog geen drie jaar in de journalistiek en worden blij van onderzoek. En ze hebben meer gemeen, de genomineerden voor de VVOJ Aanmoedigingsprijs 2011. Voor hun uitverkoren producties deden Sander Heijne en Stefan Vermeulen wat Watergate’s Deep Throat opdroeg aan Woodward en Bernstein: follow the money! Een dubbelinterview.

Door Margo Smit

Download het artikel in PDF.

Gerelateerde artikelen

De alweer vijftiende editie van het VVOJ Jaarboek Onderzoeksjournalistiek is vrijdag 6 april gepresenteerd tijdens de Avond van de Onderzoeksjournalistiek in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. In deze jubileumuitgave een speciaal katern met kleurenfoto’s waarop ANP-fotografen een jaar onderzoeksjournalistiek in beeld brengen.
Voor haar Jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2017 zoekt de VVOJ een eindredacteur. Ben jij een ervaren bladenmaker? Heb je een scherpe eindredactionele blik? Ben je lid van de VVOJ en beschik je over de talenten die nodig zijn om een enthousiaste vrijwillige redactie te begeleiden? Lees dan vooral verder.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk