Kenniscentrum

Hoe pitch je een verhaal?

Freelancen betekent voor velen vrijheid. Vrij van redacties, vrij van formats en vrij in tijdsindeling. Maar is dat wel zo? Krijg je wel alle investeringen weer terugverdiend en krijg je je productie wel verkocht?

In deze workshop komen Coco Gubbels en Philippe Tammes vertellen over het zelfstandig ondernemen als onderzoeksjournalist. Philippe werkte als verslaggever bij diverse actualiteitenprogramma’s en was eindredacteur bij de VARA. In 2003 maakte hij zich los van Hilversum en startte een onderneming dat gericht is op innovatief ondernemen. De Beagle (VPRO) productie is daar een voorbeeld van. Hij weet als geen ander hoe je op een creatieve en onconventionele manier een productie opzet en verkoopt. Coco vult dit aan met de valkuilen die je tegenkomt wanneer je voor jezelf begint.

Datum: volgt
Tijd: volgt
Docenten: Coco Gubbels en Philippe Tammes
Maximum aantal deelnemers: volgt

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk